Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

Guld og sølv købes

Hos Guldspecialisten tilbyder vi at dit guld og sølv købes til de bedste priser. Du kan altid stole på at du har fået den reelle pris når dit guld og sølv købes af Guldspecialisten.

Vi er dine pålidelige eksperter når dit guld og sølv skal købes. Vi byder dig velkommen indenfor i én af vores mange flotte butikker i dag. Lad os give dig et godt tilbud på det guld og sølv der skal købes.


Når guld og sølv købes af Guldspecialisten

Guld og sølv købes i Guldspecialistens flotte butikker. Her er du altid velkommen med dine guldsmykker, briller med guld, guldure, urlænker, brocher, manchetknapper, guldkors, tandguld, guldstøv, guldpulver, guldtråd og guldplader, guldbarrer, sølvsmykker, sølvbestik, sølvtøj, sølvpokaler, sølvlysestager og sølvbarrer.

Du kan trygt komme ind til vores professionelle eksperter. Vi vil altid vurdere kvaliteten og værdien af det guld og sølv der købes, give et godt og reelt tilbud samt overføre pengene til din bankkonto med det samme.


Guld og sølv købes til de officielle dagspriser

Du kan være sikker på at du altid får den bedste og meste reelle handel når dit guld og sølv købes af Guldspecialisten. Vi baserer alle vores vurderinger på dagsprisen, bortset fra særligt værdifulde kunstgenstande og lignende, dem giver vi naturligvis endnu mere for.

Uanset hvor meget dagsprisen bevæger sig op og ned, og det gør den hver eneste dag, kan du forvente gode penge når dit guld og sølv købes af Guldspecialisten.


Guld og sølv købes og sælges hver dag

Der er flere faktorer der påvirker dagsprisen på ædelmetaller. Finanskriser, kartoffelkure og andre økonomiske usikkerhedsfaktorer er altid med til at presse prisen i vejret. Derfor kan du med fordel vælge, at dit guld og sølv skal købes af en opkøber i netop disse perioder.

Guld og sølv købes dagligt i vores mange flotte butikker. Som eksperter kan vi hurtigt vurdere det guld og sølv du vil have vurderet. Ligesom vi hurtigt kan konstatere sølvets lødighed samt guldets karat, vægt og værdi.

Vi giver dig altid et godt og fair købstilbud, som du kan vælge at acceptere eller afslå. Hvis du accepterer, får du pengene overført til din bankkonto med det samme.